Rýchly obed či večera? Cestoviny sú vždy skvelá voľba a keď si pridáme ingrediencie, ktoré máme radi, výborné jedlo máme na stole.
A výhodou je, že vždy si môžeme zameniť suroviny podľa chuti.
Hodí sa v lete ako svieži pokrm, či príloha ku grilovanému mäsku ale aj v ostatných mesiacoch v roku je skvelou voľbou cestovinový šalát, keď máme chuť na bezmäsité jedlo.
Potrebujeme:
500 gramov obľúbených cestovín
6 ks cherry paradajky
5 ks vajcia uvarené natvrdo
5 ks kyslé uhorky
250 gramov syr Eidam
1 ks malá tatárska omáčka alebo majonéza (čo máme radšej), prípadne pridať biely jogurt
1 ks malá konzerva kukurice
2 Pl nálev z kyslých uhoriek
soľ, mleté čierne korenie podľa chuti
Cestoviny si uvaríme podľa návodu.
Všetko si nakrájame nadrobno. Ja som si vajíčka, kyslé uhorky a syr nastrúhala na hrubšom strúhadle.
Všetko poriadne premiešame a necháme v chladničke odležať, najlepšie do druhého dňa.
Dobrú chuť
Komentáre