Nie je asi jednoduchší dezert ako gaštanové pyré so šľahačkou.
V mraziacich boxoch si kúpime mrazené tehličky tejto výbornej maškrty, nastrúhame, ozdobíme šľahačkou a podávame.
Opäť som si zaspomínala na mladé letá, kedy túto dobrotu mi kupovala moja mama v plastovej krabičke.
Vtedy sme si ani neuvedomovali vzácnosť momentu...
Tento úžasný dezert ani nepotrebuje pracný postup, päť minút stačí na to, aby sme si mlsli gaštanové pyré so šľahačkou 🌰🌰🌰
Potrebujeme:
1 ks gaštanové pyré
250 ml smotana na šľahanie (alebo šľahačka v spreji)
Gaštanové pyré vyberieme z mrazničky, necháme chvíľu povoliť a najemno nastrúhame.
Striedavo vrstvíme so šľahačkou.
Zakončíme šľahačkou.
Vrch môžeme posypať gaštanovým pyré, strúhanou čokoládou alebo čokoládovým topingom.
Komentáre