Medový krémeš vo forme minitortičky je skvelá voľba.
To že chutí dokonale vďaka vanilkovému lahodnému pudingu a nadýchanej šľahačky, písať nemusím.
Minitortičky vyzerajú slávnostne, elegantne a vďaka jednotlivým kúskom sa nemusíme trápiť krájaním rovnakých rezov.
Medový krémeš je najlepšie urobiť deň vopred, aby krém a šľahačka stihli vsiaknuť do cesta.
Pred podávaním môžeme krémeš posypať cez šablónu práškovým cukrom.
Bude vyzerať excelentne.
Keď takto podáte dezert návšteve, zaručene budete mať úspech a pochvalu.
Potrebujeme:
480 gramov hladká múka
90 gramov zmäknuté maslo
190 gramov práškový cukor
3 Pl med
2 ks celé vajcia
1 ks žĺtok
1 čl sóda bikarbóna
Krém:
500 ml mlieko
2 ks puding Zlatý klas
120 gramov kryštálový cukor
1 ks vanilínový cukor
250 gramov maslo izbovej teploty
2 ks smotana na šľahanie (500 ml)
2 ks stužovač (nemusí byť)
Všetky ingrediencie dáme do misky.
Rukou vymiešame kompaktné cesto.
Komentáre